logo

Opfrisavonden

Voor alle oud deelnemers organiseren we 2 x per jaar een Opfrisavond. Programma: vragen stellen, oefenen, inspireren en ervaringen delen. Wij staan altijd open voor uw vragen!

Binnenkort van start  

Basistraining 3 dgn icoon   € 795,- ex

7
Feb
Regio Drachten
(beschikbaar)
13
Feb
Regio Eindhoven
(nog 3 plekken beschikbaar)
21
Mrt
Regio Utrecht
(beschikbaar)

Vervolg trainingen icoon

27
Sep
MI Experttraining (6 dgn)  Utrecht (regio) (vol)
9
Okt
Leren coderen MITI 4.2.1
Zwolle (regio)
17
Jan
Aanvullende module CN
Eindhoven (regio)
Motivational Interviewing Opfrisavonden
"Als ik mijn partner van het roken af kan krijgen dan moet het wel werken" - Vanessa Bartlett, Sportdocente

Even opfrissen en weer aan de slag

Veel deelnemers van de Basistraining gaan direct met MI aan de slag. Maar na een half jaar of een jaar staat het allemaal niet meer zo scherp op het netvlies of heeft u vragen over het toepassen van MI in bepaalde situaties. De opfrisavond is speciaal ontwikkeld voor onze oud-deelnemers. In een paar uur krijgt u weer de kern te pakken. De dag erop merkt u dat u weer met frisse energie uw patienten motiveert.

Opfrisavond MI

Duur 1 avond van 18.30 - 21.15 uur
Groep Max. 12 deelnemers
Lokatie Utrecht, Eindhoven of Heerenveen
Doelgroep Oud-deelnemers Basistraining MI
Prijs € 29,- excl.BTW
Waarom Nieuwe impuls om MI meer toe te passen, ervaringen uitwisselen en nog meer resultaten boeken

 

 

Haal uw MI kennis weer op

De inhoud van een training zakt na verloop van tijd iets weg, ongeacht het type training. Een opfrismoment of evaluatie een aantal maanden nadat de training is afgerond, kan deelnemers helpen om hun kennis en vaardigheden weer op te halen.

 

Inhoud

De Opfrisavond is samengesteld uit oefenmomenten afgewisseld met theorie. Net als in de Basistraining MI is er volop ruimte voor vragen, oefenen en ervaringen uitwisselen. Uiteraard halen we de kern van MI op en krijgt u verse tips zodat u MI nog beter kan toepassen.

 

Voor wie?

De Opfrisavonden zijn bestemd voor iedereen die de Basistraining in Motivational Interviewing heeft gevolgd en zijn kennis en technieken weer nieuw leven wil inblazen. Zonder direct weer een nieuwe training te volgen of veel tijd en geld te investeren.

 

Doelstelling

In deze Opfrisavonden staan de de technieken en de principes van MI centraal, vanuit de praktijk en de theorie bezien. U leert van elkaar door ervaringen uit te wisselen. U haalt hiermee de komende tijd nog meer uit uw investering in de Basistraining MI.

 

Programma

18.30 Ontvangst met koffie/thee

18.45 Highlights MI

19.15 Praktische oefening MI

20.25 Vragen en ervaringen uitwisselen

21.15 Afsluiting

 

Wilt u meer?

Wilt u zich verder specialiseren in MI? Dat kan! U kunt bij ons ook de Vervolgdag Weerstand of de Vervolgdag Verandertaal volgen of kiezen voor de intensieve MI Verdiepingstraining.